Ankerplaat van staal

MWA b.v. is een specialist in plasma snijden, laser snijden en autogeen snijden. Ook voor het zetten, walsen en boren van staal bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn onder andere toeleverancier voor bedrijven in de off-shore industrie, apparatenbouw en weg- en waterbouw en leveren ook ankerplaten van staal in verschillende afmetingen. De ankerplaat van staal kan zowel op maat, als in serie geleverd worden.

Compleet systeem, snelle levertijden

Een ankerplaat van staal is onderdeel van een grondkerende constructie en wordt vaak in combinatie met een ankerstang gebruikt. De ankerstang wordt bevestigd aan de ankerplaat, die op zijn beurt op de plaats blijft door de tegenwerkende gronddruk. MWA b.v. levert de ankerplaat in staaluitvoering in alle maten en diktes. Hierdoor kent de plaat vele toepassingen.

De ankerplaat van staal kan op maat geleverd worden, zodat deze perfect past bij uw bouwproject. Meerdere soorten ankerplaat van staal nodig? Wij leveren ankerplaten ook in seriematige productie. Geheel volgens afspraak en met korte doorlooptijden.

Waarom MWA b.v.?

  • Seriematig of op maat gemaakt
  • Snelle doorlooptijden
  • Afspraak is afspraak
  • De allerbeste kwaliteit

Meer informatie over ankerplaat van staal

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze levertijden? Informeer gerust naar de mogelijkheden. U kunt ons altijd bellen of e-mailen of het contactformulier op deze pagina invullen.

MWA B.V.

Talhoutweg 19, Vaassen
Postbus 194
8160 AD Epe

Telefoon: 0578-572378
Fax: 0578-571524
Email: info@mwabv.nl

Contact

Upload uw bestand hier: