Certificering

ISO 9001 : 2015

Ons kwaliteitssysteem, gecertificeerd volgens de NEN-EN-ISO 9001:2015 garandeert u als klant een betrouwbare toelevering van kwalitatief hoogwaardige producten. Alle processen in het gehele traject vanaf het uitbrengen van de offerte, tot en met de eindcontrole en aflevering zijn gericht op het produceren van foutloze producten.

Naast een verhoging van de kwaliteit draagt het voorkomen van fouten ook bij aan een verhoogde efficiency, zodat onze prijs-kwaliteit-verhouding concurrerend blijft. De ontwikkeling van dit systeem staat nooit stil. Wij blijven continu werken aan de verbetering van onze procesbeheersing, zodat wij ook in de toekomst een betrouwbare partner blijven.

Download certificaat

DNV GL annual agreement

Download certificaat

G 0304 : Hermerken

MWA is bevoegd tot het hermerken van materialen, ook wel “herwaarmerken” of “overstempelen” genoemd. Dit houdt in dat MWA bevoegd is om snijdelen, die uit gecertificeerd basismateriaal worden gesneden, te merken, zodat het snijdeel ook gecertificeerd is. Bij deze snijdelen wordt het CE-certificaat van het basismateriaal meegeleverd. G 0304 is de norm hiervoor.

Download certificaat

Download certificaat ENG

CE certificaat NEN-EN 1090

Wij zijn bevoegd een CE-conformiteitsverklaring af te geven op gesneden plaatdelen en platen in de executieklassen 1 t/m 4 en tot en met plaatdikte 150mm.

Download certificaat