Hardox staal

MWA b.v. in Vaassen is gespecialiseerd in het laser snijden van stalen, RVS en aluminium platen. Wij leveren hoogwaardige producten aan constructiebedrijven in de machine- en apparatenbouw, trailerbouw en ook in de kraanbouw en de offshore-industrie.

Werkt u vaak met materialen die intensief belast worden? Zoekt u een leverancier die deze producten voor u kan vervaardigen in hoogwaardige staalsoorten? MWA b.v. produceert zwaar en intensief belastbare materialen uit Hardox staal. Bijzonder sterk en slijtvast. Geheel naar wens uitgevoerd en uit voorraad leverbaar.

Gemakkelijk geregeld, snel geleverd

Hardox staal is de oplossing bij zware en intensieve belasting. Materialen waarbij de kans op slijtage groot is, zoals shovelbakken, grindwaterlepels en snelwissel aanlasoren, kunnen wij voor u uitvoeren in Hardox staal. Hiermee verlengt u de levensduur van de diverse machineonderdelen. MWA b.v. beschikt over een ruime voorraad Hardox staal waardoor we de door u gewenste materialen snel kunnen produceren. De grote voorraad staat garant voor vlotte en flexibele doorlooptijden en een korte levertijd. Alle Hardox staalplaten zijn bovendien voorzien van een hardheidsnummer. Hierdoor weet u exact welke kwaliteit u van ons ontvangt.

De voordelen van MWA b.v.

  • Snelle doorlooptijden
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Uitgebreide mogelijkheden

Meer informatie

Wilt u weten of wij uw wensen in Hardox staal kunnen uitvoeren? Of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of het contactformulier, en wij vertellen het u graag.

MWA B.V.

Talhoutweg 19, Vaassen
Postbus 194
8160 AD Epe

Telefoon: 0578-572378
Fax: 0578-571524
Email: info@mwabv.nl

Contact

Upload uw bestand hier: