Lasersnijden

MWA b.v. in Vaassen is gespecialiseerd in het laser snijden van stalen, RVS en aluminium platen. Wij leveren hoogwaardige producten aan constructiebedrijven in de machine- en apparatenbouw, trailerbouw en ook in de kraanbouw en de offshore-industrie.

Lasersnijmachine

Voor laser snijden gebruikt MWA b.v. een LVD Impuls 6530 lasersnijmachine met een 4 kW laserbron. De machine heeft een wisseltafel van 6500x3100mm en is dus geschikt voor het laser snijden van forse producten. Het effectief snijbereik is 6500x3000mm. Ondanks de forse afmetingen snijdt de machine met een zeer hoge nauwkeurigheid: de toleranties zijn niet hoger dan ± 0,15mm.

Snijspecialist MVA b.v. in Vaassen

  • Gespecialiseerd in autogeen-, plasma- en laser snijden.
  • Compleet pakket: ook voor het walsen en zetten van staal.
  • Hermerkbevoegdheid producten: DNVGL- en Lloyds-gecertificeerd.

Snelle doorlooptijd, dus korte levertijden

Door deze grote snijtafel afmetingen kunnen wij niet alleen grote producten laser snijden, we kunnen de tafels ook helemaal vol leggen met platen. Tel daarbij op het automatische tafelwissel systeem waardoor we de machine uren achterelkaar onbemand kunnen laten snijden. De lasersnijmachine is opgebouwd in een speciaal daarvoor ingerichte hal. In deze hal bewaren we staalplaten van verschillende kwaliteiten en afmetingen. Allemaal onder kraanbereik. Dat betekent een snelle bevoorrading van de snijtafels.

Diktebereik laser snijden

  • Staal 0,5 tot 15mm.
  • RVS 0,5 tot 15mm.
  • Aluminium 0,5 – 12mm.

Kleine gaten, markeringen en tekst

Met laser snijden kunnen gemakkelijk markeringen en zetlijnen aangebracht worden. We kunnen zelfs hele teksten laser snijden. In elk denkbaar lettertype. Door een speciale pulstechniek is het eveneens mogelijk om in een relatief dikke plaat kleine gaten te snijden. Informeer gerust naar de mogelijkheden. U kunt ons altijd even bellen of e-mailen of het contactformulier op deze pagina invullen.

MWA B.V.

Talhoutweg 19, Vaassen
Postbus 194
8160 AD Epe

Telefoon: 0578-572378
Fax: 0578-571524
Email: info@mwabv.nl

Contact

Upload uw bestand hier: