Plasma snijden

Zoekt u een naar een betrouwbaar en gerenomeerd bedrijf voor het snijden van aluminium en verschillende staalsoorten? Dan bent u bij MWA b.v. uit Vaassen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in plasma snijden en werken voor vooraanstaande constructiebedrijven, apparatenbouw, trailerbouw, machinebouw en kraanbouw voor de offshore-industrie. Met onze jarenlange ervaring zijn voor in de meest uiteenlopende situaties de juiste partner.

Plasma snijden met korte doorlooptijd

Voor plasma snijden gebruiken we een SAF Oxytome 40 HPC machine. Op deze plasmasnijmachine kunnen we platen snijden van 27.000 x 3.500mm. De machine heeft twee autogene branders en een installatie voor plasma snijden, type Nertajet HP 300 met een CPM 400 toorts. Door de grote afmetingen van de snijtafel en de rechtstreekse bevoorrading vanuit ons magazijn kan deze plasmasnijmachine continue doorsnijden. Dat betekent een snelle doorlooptijd en korte levertijden voor uw producten.

De voordelen van Snijspecialist MWA b.v.

  • One-stop-shop: niet alleen snijden, ook zetten / kanten en walsen.
  • Hermerkbevoegdheid: overstempelen losse producten mogelijk.
  • Snelle doorlooptijden: uiterst flexibele levertijden.

Zetlijnen en andere markeringen

De HD-plasma techniek maakt haaks snijden mogelijk tot en met een plaatdikte van 40mm. U kunt uw producten ook laten markeren. Markeringen vergroten de product herkenning en versnellen de verdere verwerking. Met onze plasmasnijmachine zijn onder andere zet- en hartlijnen of het heat/chargenummer eenvoudig aan te brengen. MWA b.v. is DNVGL- en Lloyds-gecertificeerd en mag de gesneden producten overstempelen.

Plasmasnijmachine uitstekend voor kleine gaten

De Hole Master technologie maakt het mogelijk ook relatief kleine gaten te snijden. Met plasma snijden zijn er, zoals u leest, ontzettend veel opties mogelijk. Het leveren van maatwerk zit daarnaast in ons DNA.

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor markeren en gaten snijden met plasma snijden. Vul het contactformulier op deze pagina in of stuur ons een e-mail. Tijdens kantooruren kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen.

MWA B.V.

Talhoutweg 19, Vaassen
Postbus 194
8160 AD Epe

Telefoon: 0578-572378
Fax: 0578-571524
Email: info@mwabv.nl

Contact

Upload uw bestand hier: