Schetsplaat

Heeft u een schetsplaat op maat nodig? MWA b.v. is gespecialiseerd in het snijbranden van diverse soorten staal en hanteert daarbij scherpe prijs-kwaliteitverhoudingen. Met onze machines bieden we voor nagenoeg ieder snijprobleem een oplossing.  Welke maat, dikte of afmeting schetsplaat u ook nodig heeft.

Direct aan het werk

Schetsplaat is een tussenplaat die ter ondersteuning wordt gebruikt en twee platen verstevigd. Veel constructiebedrijven gebruiken ze met grote regelmaat. Omdat we bij MWA b.v. veel staalsoorten op voorraad hebben, kunnen we direct aan de slag als u ons een opdracht geeft. Wij hanteren korte en flexibele doorlooptijden. Wie bij ons bestelt, heeft zijn schetsplaat op maat binnen no-time in huis. Mede door de grote voorraad is het voor ons mogelijk zeer scherp geprijsde schetsplaat te produceren. Niet voor niets kiest men voor MWA b.v. als men gaat voor:

  • Kwaliteit
  • Nauwkeurigheid
  • Snelheid
  • Een mooie prijs

Meer informatie

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Benieuwd of we uw wensen in schetsplaat kunnen uitvoeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, per telefoon of met behulp van het contactformulier.

MWA B.V.

Talhoutweg 19, Vaassen
Postbus 194
8160 AD Epe

Telefoon: 0578-572378
Fax: 0578-571524
Email: info@mwabv.nl

Contact

Upload uw bestand hier: