Slijtvast staal

Slijtvast staal wordt gebruikt als machinebekleding en kent, zoals de naam al zegt, een hoge weerstand tegen slijten. Het is een staalsoort die door slechts enkele aanbieders wordt verwerkt. MWA b.v. is er hier een van. Wij bieden u een goede prijs-kwaliteitverhouding en garanderen een vlotte levertijd.

Uitstekende bescherming

Slijtvast staal is een fractie dunner dan Hardox staal en biedt machines een langere levensduur. Door bijvoorbeeld straalmachines met slijtvast staal te bekleden, voorkomt u dat de machine vroegtijdig afgeschreven hoeft te worden. Het straalproces heeft dankzij het slijtvaste staal geen invloed op de kwaliteit van de machine. MWA b.v. is een expert in staal snijden op verschillende manieren. Het slijtvaste staal wordt bij ons aangevoerd als grote staalplaten en vervolgens met laser en plasma snijtechnieken bewerkt. Wij zijn in staat het slijtvaste staal geheel op maat te snijden en zijn hier uniek in. De snelle levering, de scherpe prijzen en de hoogwaardige kwaliteit maken van ons dé leverancier bij uitstek!

Daarom kiezen voor MWA b.v.

  • Veel mogelijkheden van hoge kwaliteit
  • Uitgebreide service
  • Snelle levering
  • Lage prijzen

Meer weten over slijtvast staal

Wilt u machines laten bekleden met slijtvast staal of het materiaal toegepast zien in andere mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via e-mail of de telefoon, maar u kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier.

MWA B.V.

Talhoutweg 19, Vaassen
Postbus 194
8160 AD Epe

Telefoon: 0578-572378
Fax: 0578-571524
Email: info@mwabv.nl

Contact

Upload uw bestand hier: