Staal boren

Bij snijspecialist MWA b.v. kunt u gaten laten aanbrengen door laser, autogeen en plasma snijdenen door te boren op onze CMA boorbank.  Ons snijwerk gaat naar constructiebedrijven, trailerbouw, apparatenbouw, kraanbouw voor de offshore-industrie en machinebouw. Wij leveren bijvoorbeeld aan constructiebedrijven en in zowel Nederland als aangrenzende landen.

Onze voordelen

  • Gespecialiseerd in autogeen-, laser- en plasma snijden.
  • Hermerkbevoegdheid losse producten van DNVGL- en Lloyds.
  • Snelle doorlooptijden en dus zeer flexibele levertijden.

Aluminium, RVS en staal boren

Er zijn verschillende manieren om gaten in staal aan te brengen. MWA b.v. is gespecialiseerd in het machinaal snijden van plaatstaal. Voor het aanbrengen van gaten wordt gebruik gemaakt van de volgende technieken:

  • Snijden (Plasma, autogeen snijden, lasersnijden);
  • Boren;

Kleine gaten snijden geen probleem

Met onze SAF Oxytome 40 HPC plasmasnijmachine kunnen we grote platen moeiteloos voorzien van gaten. De machine heeft een bereik van 27.000 x 3.500mm. Dankzij de Hole Master technologie kunnen we ook kleine gaten plasma snijden. Foutloos. Naast de plasma snij-installatie heeft de machine twee autogene branders.

Gaten lasersnijden

Staal voorzien van gaten kan ook met lasersnijden. Hiervoor bezitten we een LVD Impuls 6530 lasersnijmachine met een laserbron van 4 kW. Door een speciale pulstechniek kunnen we in relatief dikke platen kleine gaten snijden. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden. Vul het contactformulier op deze pagina in of stuur ons een e-mail. U kunt ons ook altijd even bellen.

MWA B.V.

Talhoutweg 19, Vaassen
Postbus 194
8160 AD Epe

Telefoon: 0578-572378
Fax: 0578-571524
Email: info@mwabv.nl

Contact

Upload uw bestand hier: