Tranenplaat

Tranenplaat wordt veelvuldig gebruikt als oprijdplaat of afdekplaat en ook als trapbekleding wordt het regelmatig toegepast. MWA b.v. levert voor ieder bedrijf tranenplaat op maat. Wij maken hierbij enkel gebruik van hoogwaardige materialen en snijden het op maat in onze eigen moderne fabriek.

Uitgevoerd naar wens

Tranenplaat kunt u bij MWA b.v. geheel op maat laten snijden. We doen dit door middel van lasersnijden of plasma snijden. De keus welke techniek we gebruiken, is afhankelijk van de dikte en afmetingen die u wenst. Omdat we naast snijden de tranenplaat ook direct voor u kunnen zetten/kanten en walsen, bent u in een keer klaar. De tranenplaat onderdelen kenmerken zich door hun traanvormige anti-slip en hoge kwaliteit. Het op maat snijden gebeurt nauwkeurig en snel. Dankzij onze grote voorraad kennen wij korte en flexibele doorlooptijden.

De mogelijkheden van tranenplaat

  • Kent vele gebruiksdoeleinden
  • Op maat te snijden en naar wens te bewerken
  • Kanten/zetten en walsen ook mogelijk

Meer informatie

Heeft u specifieke wensen of bent u op zoek naar de allerbeste tranenplaat afdek- of oprijplaten? Informeer vrijblijvend bij MWA b.v. en wij vertellen u graag meer. U kunt ons bereiken via e-mail, per telefoon of door het contactformulier op de site in te vullen.

MWA B.V.

Talhoutweg 19, Vaassen
Postbus 194
8160 AD Epe

Telefoon: 0578-572378
Fax: 0578-571524
Email: info@mwabv.nl

Contact

Upload uw bestand hier: